Една от най-добрите части от престоя в хотел е луксозната

...
Една от най-добрите части от престоя в хотел е луксозната
Коментари Харесай

Знаете ли защо чаршафите в хотелите са бял цвят?

Една от най-хубавите елементи от престоя в хотел е първокласната закуска в леглото заран. Но както знае всеки, който в миналото е разливал закуската си, малко са по-смущаващите неща от разливането на подноса върху чисти бели чаршафи.

Гостите на хотелите в действителност не биха желали спално долни дрехи, което крие петна. В края на краищата, по какъв начин ще знаете сигурно, че чаршафите са чисти, в случай че петната могат елементарно да се маскират?

Белите чаршафи са един ефикасен метод хотелите да потвърдят своите стандарти за непорочност. Подобно на метода, по който богатите носеха напълно бели облекла, с цел да покажат, че могат да си разрешат да ги поддържат чисти, хотелите употребяват напълно бяло спално долни дрехи, с цел да покажат разкош. 

На Westin се приписва популяризирането на бялото спално долни дрехи за хотели през 90-те години. Според вицепрезидента по дизайна на марката бялото легло основава резултат на " ореол “ и кара гостите да мислят, че стаята им е неотдавна реновирана.

Има и един доста удобен аспект на белите кревати. Изцяло бялата цветова тематика има наклонност да се придвижва в банята (за кърпи и халати). Когато личният състав на хотела пере, те могат да хвърлят спално долни дрехи, кърпи и всевъзможни други мръсни тъкани в една и съща пералня, без да се тормозят от оцветяване.

Има и още един плюс - белите чаршафи са много лесни за избелване, написа Travelnews.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР