Една от най-добрите части на притежаването на телефон е да

...
Една от най-добрите части на притежаването на телефон е да
Коментари Харесай

Спестете 47% от магнитно преносимо зарядно за телефон Anker днес в Amazon

Една от най-хубавите елементи на притежаването на телефон е да можете да го употребявате. За задачата ви би трябвало зарядно устройство, а когато сте в придвижване, портативно зарядно устройство, за предпочитане такова, което се продава.

При най-хубавите условия неработещият телефон е противен. И в най-лошия случай това е заплаха за сигурността. След като вашият вълшебен суперкомпютър с джобен размер почине и се върне назад в дребна тухла от алуминий и стъкло, няма какво да се направи с него.

Не можете да се обадите или да изпратите SMS. Не можете да употребявате картите си, с цел да намерите къде са приятелите ви или даже пътя ви назад вкъщи. Същото за музика, игри, бележки и гласови записи.

Уверете се, че в никакъв случай повече няма да се тревожите за % на батерията си, когато вземете магнитното портативно зарядно устройство Anker, налично за колосалните 47% отстъпка през днешния ден в Amazon. От през днешния ден нататък зареждането на вашия телефон е толкоз просто, едвам включите магнитно...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР