Една от най-добрите български тенисистки в историята Магдалена Малеева разкри

...
Една от най-добрите български тенисистки в историята Магдалена Малеева разкри
Коментари Харесай

Маги Малеева: Тенисът не ми липсва, искам да правя смислени неща

Една от най-хубавите български тенисистки в историята Магдалена Малеева разкри любопитни детайлности към метода, по който е определено името ѝ. Тя разкри в предаването "На Кафе " по NOVA, че е трябвало да се споделя Лидия, само че майка ѝ - именитата Юлия Берберян - в последния миг е избрала друго.

"Наскоро ми беше рожденият ден и сестрите ми разказваха на децата ми историята по какъв начин съм кръстена. Те са знаели, че е трябвало да се споделям Лидия и майка ми в последния миг е сменила името Като съм се родила, тя се е обадила на най-хубавата си другарка и е споделила да отвори телефонния справочник и да ѝ чете имена. "

"Като стигнала до Магдалена, споделила, че избира това. Стори ми се добър метод на избиране на имена ", съобщи Маги Малеева и се върна на времето си на корта и съперничеството с двете ѝ сестри Мануела и Катерина.

"Не беше прелестно за никоя от нас да играем една против друга със сестрите ми на корта. Те бяха за мен абсолютният образец и даже доста страдах, когато някоя от тях отпадаше. Така че от цялата история си споделях, че най-малко някоя от нас продължава напред и това е най-хубавото. "

"За страдание ни се случваше много постоянно да играем една против друга на огромни надпревари, само че това беше цената да сме толкоз положителни и на такова равнище ", показа още най-малката сестра Малеева и показа дали ѝ липсва тенисът, в който реализира толкоз доста.

"Не ми липсва тенисът, аз съумях доста здравословно да се отделя от него. Не е елементарно да приключиш с нещо, което си правил толкоз години и което ти е съвсем табиет и което ти дава безусловно всичко. Липсва ми дотолкоз, доколкото имам от време на време някои съжаления за неща, които можех да ги направя по-добре. "

"Не като резултати, а като въодушевление. Много постоянно ме е било боязън преди мачове, прочувствено ми е било доста мъчно. Всеки мач, всеки шампионат е един изпит за теб, всяка седмица се явяваш на подобен изпит. Това е доста ужасно предизвикателство ", показа още Малеева и хвърли изясненост към екологичния план, с който се занимава.

"В множеството развити европейски градове има доста мощно развито градско земеделие, което е ужасно, тъй като хората се срещат, основават общественост, вършат нещо дружно. Децата схващат какво е храната и че тя не излиза единствено от кутии. "

"От организацията ни "Горичка " с доста старания успяхме да намерим един имот от 300 дка в Студентски град. Там всичко е регламентирано, вършат се едни почвени проби, почвата там е задоволително добра, с цел да се отглежда храна. "

"В момента се работи, поставя се ограда, пробива се за вода. Искахме тази градинка да е пилотна и да покажем в общината, че е допустимо това да се случва и се надяваме да спомагат за този развой ", показа още Малеева и най-после разкри защо не ѝ остава време.

"Много се старая да ми остава време за всичко, само че ми е мъчно. Например, в никакъв случай не отивам на козметик. Много мъчно отивам на коафьор, само че особено за предаването си направих. Рядко отивам на маникюр, само че даже и да имам време не знам дали бих ги правила повече. Не мога да пребивавам, без да си мисля, че върша нещо свястно. Може и да се заблуждавам, само че най-малко пребивавам с малко по-чиста съвест ", приключи Маги Малеева.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР