Една от най-деликатните участнички в риалитито Ергенът - Микаела, която

...
Една от най-деликатните участнички в риалитито Ергенът - Микаела, която
Коментари Харесай

Мика от Ергенът: Предаването е пълен театър!

Една от най-деликатните участнички в риалитито " Ергенът " - Микаела, която нощес напусна шоуто на полуфинала, направи шокиращи самопризнания за формата. Тя го дефинира като безспорен " спектакъл ". 

" Разбрах, че ще се плува в бурни води, незабавно след втория коктейл с Е. Точно тогава, измежду женска олелия и звук от дантела се роди и първият девиз: " В обич и във война няма правила ". Това пък донесе " Двоен стандарт ", пулсиращи вени, надменност непременно. Всъщност, доста спектакъл и малко майсторство... Липсваше ни това положителното, женското дето можеше да озари и душата на бандит. Късмет, че бяхме " статистките ", с цел да дадем ореол. На нещо сиво, съсухрено и жилаво, в което животворен сок не течеше. Не е моя тази борба. Сърцето ми е чисто. Каузата ми е обич, към себе си и към хората. Скъпи хора, през днешния ден напущам като победител. Нека, войната за розата (зрителят) продължи. Едни се бият с вятърни мелници, други строят пясъчни крепости...докато в действителност всички търсят себе си. Как се води борба от фанатични герои за фанатични дела? Без позор от хората и боязън от Бога. Мили мои, не всичко е непременно! ", написа червенокосата хубавица в инстаграм.



Част от почитателите на Мика я поддържаха за тези думи и ѝ пожелаха да срещне същинската обич, а други я упрекнаха, че явно не се е научила да понася загубите в живота. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР