Една от най-дългите приятелски връзки е в историята. Фолкаджията Галин

...
Една от най-дългите приятелски връзки е в историята. Фолкаджията Галин
Коментари Харесай

Кървава Раздяла: Галин Забрави Пишман “мистър Свят” Даниел

Една от най-дългите другарски връзки е в историята. Фолкаджията Галин и така нататък модел Даниел Георгиев към този момент не са по никакъв начин близки, откри Secret.bg.

Двамата в продължение на години бяха неразделни. Феновете на Галин бяха принудени да търпят перчема на Даниел във всяко видео на изпълнителя. След сходно натрисане Георгиев се трансформира в самобитна мебел в музикалните клипове на добричлията.

Високият модел даже завладя инстаграм профила на приятеля си, където доста по-често от Галин присъстваше в сторитата му. А наложителният таг към профила му допълваше смешната картинка.

Въпреки напъните си да е прочут, даже в Инстаграм има едвам някакви си 26К почитатели, което е нищо. Още повече, че в името на профила си е добавил и специалността “daniel.model”. Представете си по какъв начин би звучала, в случай че работеше друго – “daniel.kasier”, “daniel.konduktor”. Нелепо…

Във всяко изявление Галин заявяваше, че през годините известността не е съумяла да го промени и е запазил старите си другарства. Видно от профилите му в обществените мрежи това се оказва цялостна неистина. Напоследък артистът движи с напълно нова компания, само че това ненапълно е обикновено. Все отново към този момент той е продуцент, създател на шлагери и няма потребност да яде само макарани със захар, както е признавал в изявленията.

През годините в медийното пространство нееднократно се заформяше интригата, че сред Галин и Даниел има освен това от другарство, което също може да е указало въздействие върху “раздялата” им.

Проверка на Secret.bg демонстрира, че последната им обществена среща е била на рождения ден на артиста – 12 март.

Неотдавна Даниел се пръкна в медийното пространство след продобиване на интернационален конкурс. Той комфортно обикаляше из студията, с цел да се любува на определенията, че е най-красивият мъж в света и притежател на купата “Мистър Свят”. Разкритие на Secret.bg сподели, че Даниел може единствено да си мечтае за сходна купа. Все отново е спечелил конкурс, само че той няма нищо общо с влиятелната международна купа.

ОГРОМНА ЛЪЖА: ДАНИЕЛ ГЕОРГИЕВ НИКОГА НЕ Е СТАВАЛ “МИСТЪР СВЯТ”

Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР