Една от най-често „развежданите“ звездни двойки в медиите се готвят

...
Една от най-често „развежданите“ звездни двойки в медиите се готвят
Коментари Харесай

Дейвид и Виктория Бекъм се готвят за 20-годишнина от брака им

Една от най-често „ развежданите “ звездни двойки в медиите се готвят да отбележат 20 години от брака си. Виктория и Дейвид Бекъм ще имат годишнина през юли месец тази година. Двамата споделят, че считат да отпразнуват датата някъде дружно с децата. Каква е тайната на брака им?

Ако следите сбирките на Виктория Бекъм, то на първия ред по време на ревютата ще видите безусловно там и Дейвид с някое от децата. Същото може да се каже и за Виктория. Тя постоянно посещава всички мачове с мъжа си и участва на откриването на монумент в негова чест, напомня OK Magazine.

На пръв взор бракът сред двамата наподобява съвършен, само че медиите постоянно пишат за възможната им разлъка, което малко или доста е знак, че Виктория и Дейвид си имат своите сложни интервали. Все отново двамата очевидно работят над връзките между тях. По думите на футболиста, доста значимо е да се вложат всички нужни сили с цел да се решат проблемите, които пораждат в брака.

Сред една от най-важните им секрети е, че и двамата умеят да признават грешките си, свързани с брака. Дейвид разяснява тематиката по този начин: „ Разбира се, ние вършим неточности и всички знаем, че в брака от време на време настъпват комплицирани времена. Над това би трябвало да се работи. До този миг сме дружно, тъй като се обичаме един различен и дружно възпитаваме удивителни деца. Било ли ни е мъчно? Разбира се. Това са част от връзките.

Това е част от брака. Това е наложително за семейство с деца. Това е симптом за отговорности “. През януари 2017 година Виктория и Дейвид още един път подписаха своите сватбени обети и ги произнесоха на камерна гала в своя дом. Гости били единствено техните деца. Дейвид удостовери това: „ Да, ние повторихме своите обети, които дадохме през 1999 година това бе неголямо събитие, на което участваха шест души.

Въпреки плътните им графици, до този миг те съумяват да си устроят сантиментални пътувания. На 19-ата годишнина от сватбата им Дейвид предложения Виктория на сантиментална вечеря в парижки ресторант и след това разгласява фотография на страницата си в Instagram: „ 19 години... Уау. На този ден преди 19 години носех виолетов костюм от главата до петите. Честита годишнина на най-хубавата брачна половинка и майка... Обичам те. “
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР