Една от най-честите грешки е незнанието. Незнанието как да се

...
Една от най-честите грешки е незнанието. Незнанието как да се
Коментари Харесай

Автомобилен състезател: Улицата не е място, в което ние трябва да се докажем като мъже

Една от най-честите неточности е незнанието. Незнанието по какъв начин да се реагира, когато попаднем в екстремална обстановка. В момента, в който ние изпитаме някаква обстановка, било то и рискова обстановка на пътя, да поемаме мощно въздух - това притъпява количеството адреналин. Младите са хората, които са нашата вяра, нашето бъдеще. Улицата не е място, в което ние би трябвало да се потвърдим като мъже. Това каза автомобилният водач Крум Дончев в предаването " Визия нула “.

" Всеки човек, всеки естествен човек вижда какво се случва по нашите пътища, за жалост България от години наред се подрежда в най-негативните ранглисти по пътнотранспортни катастрофи и по починали на пътя. Казвам за жалост, тъй като няма тренд, няма динамичност в противоположна посока, най-малко не и за момента ", сподели още той.

Според Крум Дончев хората, които вземат решение да престъпват закона, в самите тях има едно възприятие за безотговорност.

" Това възприятие за безотговорност, несъмнено, е подбудено от обстоятелството, че и контролните органи ненапълно не са си свършили своята работа. Но тук не става въпрос единствено за това дали ние почитаме разпоредбите, дали ги съблюдаваме или желаеме да ги съблюдаваме. Също по този начин става въпрос за самите нас и за себе си - дали ние желаеме да се грижим за нас, за близките си, за околните си, да се пазим един различен. По-скоро би трябвало да анонсираме върху това. И какво ние в действителност придобиваме като познания, като умения по какъв начин да се ръководи автомобил. В края на краищата аз персонално и мои сътрудници след толкоз години опит зад кормилото и то в едни от най-екстремните условия, които могат да бъдат точно в рали спорта, знаем, че човек може и би трябвало да покачва своята подготовка. Всяка една обстановка, която ни изниква пред нас, тя е друга. Почти няма нито една сходна с предходната и ние просто би трябвало да се научим да се приспособяваме към всяка една обстановка ", сподели автомобилният играч.

Повече можете да видите във видеото.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР