Една от най-атрактивните БГ групи - Deep Zone Project, ще

...
Една от най-атрактивните БГ групи - Deep Zone Project, ще
Коментари Харесай

Deep Zone Project изпълнява Българка край Марица

Една от най-атрактивните БГ групи - Deep Zone Project, ще гостува на огромния летен „ Празник на реката “ на 1 септември. С него Пловдив ще отпразнува 5-годишнината от купата Европейска столица на културата. DJ Dian Solo, Danny Dimitroff и Eva Maria ще показват новото си лайв шоу и безконечните песни на България в ремиксирани клубни версии.

Концертът стартира в 18.30 часа, а измежду най-силните акценти на вечерта се чака да бъде песента им „ Българка “, която покори класациите. Всеки, който участва по време на осъществяването им, ще получи подарък - 9-часов цифров албум с музика и ремикси на DEEP ZONE Project. След Deep Zone Project на сцената на " Пловдив 2019 " ще се качат Графа, Михаела Филева, Любо Киров и Деница Караславова.

Празникът, с който пловдивчани ще отбележат края на динамичното и изпълнено със събития лято, ще стартира още в 11 часа и ще продължи през целия ден. Програмата ще бъде разнообразна и налична изцяло гратис.

Огромна надуваема възглавница, върху която ще могат да скачат деца и възрастни, ще бъде разполагаем от 11-13.30 и 18 - 22.30 часа. Височината на скока ще бъде от два метра, а площта на възглавницата е 44 кв. метра.

Сред атракциите ще има слаклайн над реката, мотопарапланери, фрийрън шоу на надуваема възглавница, изпълнено от експерти. Суинг танци и завързан полет с балон над реката ще добавят разнообразната стратегия.

ОГНЕНОТО ШОУ

Невиждано до момента пиромузикално шоу ще сложи запаметяващ край на лятното събитие край реката. 28 000 пиротехнически заряда ще избухнат на над половин километър височина. Канонадата в небeто ще продължи над 30 минути.

Изненадите по случай петата годишнина от избирането на Пловдив за Европейска столица на културата ще продължат и в седмицата до 5 септември. С безвъзмездни хорови концерти ще се означи и партньорството сред японската организация EU JAPAN FEST и Фондация " Пловдив 2019 ".

Участници са детските хорови обединения от Япония - Младежки разбъркан хор " Сан-ин - Малкият Феникс “ от град Йонаго и хор „ Фени “ от град Токорозава дружно с пловдивския хор „ Детска китка “. От 19.30 часа на 5-и на стълбите на Каменица те ще изнесат общ концерт. Гостите и жителите на Пловдив ги чака още авторският план куклен спектакъл за всички възрасти “Концертът “ в Държавен куклен спектакъл от 19.00 часа.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР