Една от най-актуалните теми около ЦСКА е идеята за нов

...
Една от най-актуалните теми около ЦСКА е идеята за нов
Коментари Харесай

ЦСКА изготвя нов подобрен проект за стадион Българска Армия

Една от най-актуалните тематики към ЦСКА е концепцията за нов стадион. " Червените " ще вземат ограничения в идващите дни по отношение на построяването на ново съоражение.
Клубът има огромни различия с създателите на плана за Борисовата градина във връзка с опциите за активност по " Армията ". При настоящата обстановка не се разрешава ново строителство, а само лимитирана реорганизация.
Това въобще не удовлетворява ЦСКА. Ръководството възнамерява цялостно видоизменение на стадиона, а от клуба подчертаха, че в процеса няма да падне нито едно дърво. В идващите дни ЦСКА ще внесе обстоен проект за напълно нов тип на " Армията ".
По този метод ще опитат да убедят създателите на плана за Борисовата да дадат зелена светлина за нов стадион. Основният проблем пред ЦСКА идва точно от плана за проект, който не разрешава строителство, а единствено реорганизация.
Проектът бе обществено разискван в сряда, само че за " алените " полемиката не беше градивна. Архитект Атанас Ковачев, който е създател на плана, и кметът Йорданка Фандъкова потвърдиха желанието си да не разрешат построяването на ново оборудване.
Още за плана на " алените ", прочетете в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР