Една от младите звезди на НБА - Лука Дончич, разказа

...
Една от младите звезди на НБА - Лука Дончич, разказа
Коментари Харесай

Млада звезда в НБА: Седях на една маса с Роналдо, но онемях..

Една от младите звезди на НБА - Лука Дончич, описа за първата си среща с Кристиано Роналдо. Както е известно, двамата спортисти носеха екипа на Реал Мадрид, като Дончич завоюва Евролигата, а 35-годишният сега Кристиано донесе куп титли на " лос бланкос ". Сега 21-годишният словенец пази цветовете на Далас Маверикс, а Роналдо бележи голове за Ювентус.

" Винаги гледах Реал Мадрид, постоянно съм харесвал Реал Мадрид. Той (Роналдо) пристигна тук, когато бях на 13. Това беше преди 7 години. Имаше коледна вечеря с всички - футболисти, баскетболисти. Аз седях на една маса с него. Когато го срещнах бях на 16 и бях доста нервозен. Не можех даже да приказвам и не го попитах нищо. Знаете ли, едно нещо, което постоянно съм желал, беше да карам някоя от неговите коли. Той има ужасно доста коли. Невероятна сбирка от коли. Аз обичам колите ", описа за срещата си с CR7 Дончич пред баскетболната легенда Стийв Неш и B/R Football.

Халфът Оскар Арнаис, който сега играе чартърен от Реал Мадрид в Леганес, пък показа пред Bleacher Report по какъв начин Дончич не се е тормозил да играе футбол със звездите на испанския гранд. " Да, той играеше футбол с нас. Не беше толкоз добър, колкото на баскетбол, само че имаше какво да покаже. Можеше да прави главните неща, не беше прекомерно неприятен. Той обича футбола, само че предпочиташе да го гледа ", разкри Оскар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР