Една от жените, които обвиняват певеца Ар Кели в сексуално

...
Една от жените, които обвиняват певеца Ар Кели в сексуално
Коментари Харесай

Ланита Картър за Ар Кели: Ако утре си отида от този свят, ще знам, че съм казала истината

Една от дамите, които упрекват артиста Ар Кели в полово принуждение и полови похищения, за пръв път приказва пред медиите, като увери, че се усеща "освободена ", откакто го разобличила, съобщи Франс прес.

"Живея с това от 2003 година “, сподели Ланита Картър в изявление за телевизия Си Би Ес. „ Слушах диалози, до момента в който пътувах с рейс. "Видя ли какво сториха на Ар Кели? Трябва да го оставят на мира ", споделиха някои. Не можех да се защитя ". С думите си Ланита Картър има поради поддръжката, с която дълго се ползваше артистът, макар обвиняванията против него в закононарушения със полов темперамент. Тя е измежду четирите хипотетични жертви на полово принуждение или полови похищения от страна на Ар Кели.

Срещу него са повдигнати 10 обвинявания. За всяко от тях той може да получи присъда от 3 до 5 години затвор. Предполагаемото принуждение е осъществено сред 1998 година и 2010 година 52-годишният Ар Кели пледира почтен.

Три от четирите дами били малолетни, когато съгласно тях са станали жертви на полови похищения, до момента в който Картър била на 24 години. Ланита разясни, че до момента в който се грижела за прическата на Ар Кели, той настоял да му направи фелацио. Тъй като Картър отказала, той мастурбирал върху нея. Ланита показала пред правосъдните органи дреха, върху която има ДНК на артиста.

"Ако на следващия ден си отида от този свят, ще знам, че съм споделила истината ", означи тя.

R. Kelly's former hairstylist who has accused the singer of sexually assaulting her speaks publicly for the first time https://t.co/Xj1rNlcWvF pic.twitter.com/Mi5fGpf5Xs
— CNN Breaking News (@cnnbrk) March 28, 2019
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР