Една от известните двойки на България вече е в историята.

...
Една от известните двойки на България вече е в историята.
Коментари Харесай

Ето я новата на Зоран Петровски

Една от известните двойки на България към този момент е в историята. Победителят в „ Сървайвър “ Зоран Петровски и актрисата Силвия Петкова не са дружно от известно време насам. Те се събираха и разделяха, преди в последна сметка дефинитивно да решат, че с любовта им е завършено.

Режисьорът Зоран обаче не си губи времето, като той бързо е съумял да си откри нова възлюбена. Макар и раздялата му със Силвия да е относително „ прясна “, той към този момент е в прегръдките на друга хубавица.

Това е русокоската Анна Кошко, с която македонецът наподобява в действителност благополучен все още. Девойката е от съветски генезис и несъмнено „ хваща окото “ с външността си.



Това е забележим от общите фотоси на Зоран и Анна, които се появиха из медийното пространство. Вече няколко пъти Зоран и Анна Кошко бяха засечени дружно на обществени и всемирски събития. Тя също е актриса и се снима в сериала „ Войната на буквите “, където един от режисьорите е точно Зоран Петровски. Не е ясно дали те са гаджета отпреди това или в противен случай – любовта им е пламнала по време на фотосите на историческата продукция.

Анна Кошко е по-млада от Зоран и някогашната му възлюбена Силвия Петкова, а околните ѝ я разказват като нежна и възпитана жена, което се е харесало на режисьора. В някои мнения обаче хората го подлагат на критика поради това, че не се е борил задоволително за брака си със Силвия Петкова, а бързо се е впуснал в прегръдките на друга жена.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР