Една от изненадите на MotoGP този сезон – Данило Петручи

...
Една от изненадите на MotoGP този сезон – Данило Петручи
Коментари Харесай

Да наваксаш 10 места за два завоя в MotoGP

Една от изненадите на MotoGP този сезон – Данило Петручи – претърпя евентуално най-ужасната си загряваща обиколка преди Гран При съревнование в кариерата си. Италианецът получи механически проблем на мотора си в Малайзия и не съумя даже да приключи обиколката, върна се колкото може по-бързо в бокса, само че и това не бе задоволително, с цел да се подреди на пистата в точния момент. Заради закъснението си Петручи зае последната позиция на стартовата решетка на мократа " Сепанг ". Той обаче надалеч не се отчая и съумя да финишира даже пред Валентино Роси.

DRAMA! @Petrux9 comes to a halt on his sighting lap!#MalaysianGP pic.twitter.com/4etH1FJMvy
— MotoGP™ (@MotoGP) October 29, 2017
Nightmare for @Petrux9

He makes it back to the pits but not before the pit lane is closed!#MalaysianGP pic.twitter.com/mFsGwNQAXK
— MotoGP™ (@MotoGP) October 29, 2017
" Направих добър старт. Спечелих може би 10 или 11 позиции единствено за първите два завоя. След тях моторът ми стана малко по-труден за каране. В последна сметка си извоювахме сложната шеста позиция, само че не съм доста благополучен, тъй като можех да завърша и на подиума ", показа Петручи.

На мокрите писти " Мизано " и " Мотеги " по-рано през сезона Петручи отпразнува представянето си на подиумите, откакто бе спечелил надлежно осма и втора стартова позиция в квалификациите. Ако пък в Малайзия той настина бе стартирал 13-и, както трябваше да стане, може би в действителност имаше късмет в битката за подиум.
Гледайте онлайн всички стартове от сезон 2017 в MotoGP по Mtel Sport 1 и Mtel Sport 2
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР