Една от изненадите на 2021 г., когато говорим за популярни

...
Една от изненадите на 2021 г., когато говорим за популярни
Коментари Харесай

Изненада: Venci Venc' вдигна тайна сватба! Коя е жената на сърцето му

Една от изненадите на 2021 година, когато приказваме за известни българи, беше връзката на рапъра Venci Venc' и Мая Вангелова. За нея се разбра напролет, а ето, че двамата към този момент са семейство!

Снимките нагоре са част от сторита, от които излиза наяве за щастливото събитие в живота на Венци и Мая. От тях се вижда, че обратно на упованията на всички за нетрадиционно събитие от страна на Венци, е тъкмо противоположното. Булката е с класическа сватбена бяла рокля с красива декорация на главата, а сватбеният й воал е закачен на дребната главичка на дъщеричката на Венци. Самият той също е в костюм, а прическата му е на плитки, които е вързал, отбелязва Телеграф.

Виж още: Малката пее без долни дрехи? Певицата предизвика мнения с облекло, само че в действителност ли е по този начин?

Припомняме ви, че самият Венци беше споделял, че ще вдигне женитба на някое екзотично място - надалеч от хорските очи и уши. Явно проектите са претърпели някои промени.

Иначе младоженците се познават от повече от 10 година, като даже са били дружно за известно време. След това ориста ги разделя, с цел да ги съберe още веднъж преди година. 

Виж още: Наистина ли Преслава е бременна?! Певицата заяви истината от първо лице

Самият Венци пък е и татко на дребната Агуая. Нейната майка е другарка на Венци, с която решили просто да " сътворят живот ". 

Изображение: https://www.instagram.com/venztagram/
https://www.instagram.com/mayavangelova/

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР