Една от именитите фигури в историята на Левски - Николай

...
Една от именитите фигури в историята на Левски - Николай
Коментари Харесай

Кайзера: Спас Русев да каже каква е ситуацията в Левски

Една от именитите фигури в историята на Левски - Николай Тодоров-Кайзера, приказва за обстановката на " Герена ", като прикани притежателят да разкрие по какъв начин стоят нещата в клуба към днешна дата.

" Единствените хора, които могат да дадат същински отговори, са притежателят и изпълнителният шеф. А за играта би трябвало да дават отговор от спортно-техническия щаб. Защото ние можем да приказваме доста, само че след това чуваме по какъв начин ветераните доста подлагат на критика. Хората не желаят да слушат Николай Тодоров, а Делио Роси и Спас Русев. Те би трябвало да обяснят каква е политиката, клубът финансово постоянен ли е, какъв е бюджетът, какво ще преследва тимът, по какъв начин ще играе! Точно те би трябвало да се произнесат по тези неща, с цел да разберем и ние - хората, които обичат Левски ", съобщи Кайзера пред " Тема Спорт ".

" Предполагам, че Асен Букарев споделя истината, че е бил пренебрегнат за някои неща. Все отново той е човек с достолепие и желае да излезе с чисто име от тази служба. Така и направи. Той сподели една метафора с ябълка ( б.а. - че Левски лъска гнила ябълка ). Щом го е направил, бих повярвал, а и бих се замислил за много други неща, тъй като сигурно не го е споделил просто по този начин ", добави още актуалният треньор на Миньор.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР