Една от игрите, които през миналата година Sony представи като

...
Една от игрите, които през миналата година Sony представи като
Коментари Харесай

Ново видео към Kena: Bridge of Spirits

Една от игрите, които през предходната година Sony показа като премиерни заглавия за PlayStation 5 беше Kena: Bridge of Spirits на Ember Lab.

Играта наподобява като ужасно развлечение за дребни и огромни и притегля с чудесната си визия освен в синематиките, само че и в геймплей фрагментите. Миналия месец датата на излизане на играта, а тази седмица се появи и ново, малко видео към Kena: Bridge of Spirits. То беше показано по време на Future Games Show и включва, както показвани до момента фрагменти, по този начин и нов геймплей, обвързван главно с комбат системите в играта. Трейлърът ни демонстрира разнообразни форми на офанзиви, които Кена ще може да употребява, както и отбранителни техники, с които ще отблъсква офанзивите на своите съперници.

Играта ще предложи забавна история, линеен сюжет с открити детайли и мощна връзка в тематиките, визията и музиката с фолклора и митологията на индонезийския остров Бали. Kena: Bridge of Spirits е екшън-приключенска игра, която споделя за младо момиче, тръгнало да търси античен храм, само че вместо това попаднало в мистериозна гора, където ще би трябвало да помогне на рот – дребни духчета – да се преборят с заплахите и възвърне равновесието в природата. Първоначално обявена като ексклузив за PlayStation 5, след това стана ясно, че играта ще излезе също по този начин и за PS4 и лични компютри в Epic Games Store.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР