Една от готините новини, с които започна новата година, със

...
Една от готините новини, с които започна новата година, със
Коментари Харесай

Секс може! Влогърката Стела призна - името на бебето е избрано, покупките - ще почакат

Една от готините вести, с които стартира новата година, сигурно е бременността на влогърката Стела. Двамата със Сандев оповестиха новината, а с нея дадоха отговор и на някои въпроси.

Така се оказа, че в действителност бременността е планувана, а Стела ще ражда в края на юни.

Виж още: Хейтър вбеси Емрах! Певецът подвигна над 170 км/ч. от гняв на Околовръстното 

С това (разбира се) въпросите към нея не завършиха. Един от тях е обвързван с пола на бебето - нещо, което ще разберем на 20 януари във видео в нейния YouTube канал. 

Но в Instagram Стела въпреки всичко отговори на някои въпроси. Така стана ясно, че в действителност името на бебето към този момент е определено! Какво е то - евентуално ще разберем в края на юни. 

До тогава обаче Стела е безапелационна - не желае да прави прибързани покупки за наследника си. По думите ѝ това ще стартира към 8-9 месец от бременността ѝ, т.е. през лятото. 

Виж още: MILF-ка и половина: Крисия сподели за какво се гордее с майка си и несъмнено има защо

Стела беше запитана дали е позволено да се прави секс по време на бременността, а отговорът ѝ беше безапелационен - " може ". Дали тя обаче се възползва от това, не стана ясно. 

Влогърката беше запитана и дали има намерение да кърми, поради силикона, който си сложи относително неотдавна. Оказва се, че при нея това е допустимо, защото е подложен подмускулно, което не засягало млечните жлези. 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР