Една от големите звезди на Ювентус – Гонсало Игуаин може

...
Една от големите звезди на Ювентус – Гонсало Игуаин може
Коментари Харесай

Игуаин забит на пейката за финала в Купата на Италия?

Една от огромните звезди на Ювентус – Гонсало Игуаин може да започва тазвечершния край против Милан за Купата на Италия като запаса, предвиждат медиите в Италия.

На римския „ Олимпико” футболистите на Масимилиано Алегри ще се опитат да завоюват трофея за четвърти следващ сезон, а за задачата би трябвало да надделеят над „ росонерите”, които победиха във финала от 2016-а година.

Гатузо: За Милан Купата на Италия се равнява на международна купа

Според „ Скай Италия” има огромна възможност Марио Манджукич да стартира на върха на офанзивата за „ бианконерите”, заемайки нормалната позиция на Игуаин. Аржентинският национал има 23 гола и 6 асистенции на всички фронтове дотук през сезона, но попадението му при 3:2 над Интер предишния месец е единственото за него от 14 март насам.

По тази причина Алегри е подготвен да пусне Манджукич на върха, а в случай че това се удостовери, то съвсем несъмнено Пауло Дибала и Дъглас Коста ще оперират по фланговете на офанзивата в система 4-3-3.

Алегри даде явен знак напуща ли Ювентус

Почти несъмнено Джанлуиджи Буфон ще бъде титуляр за сметка на нормалния избор в шампионата Войчех Шчесни, защото оттеглящият се деец не игра в нито един от предходните три финала за Купата на Италия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР