Една от големите звезди на рок музиката – Джо Лин

...
Една от големите звезди на рок музиката – Джо Лин
Коментари Харесай

Ще го познаете ли? Легенда на рока свали перуката, с която не се бе разделял от 14-годишна възраст

Една от огромните звезди на рок музиката – Джо Лин Търнър, разгласи, че най-накрая се усеща безусловно свободен, след сложното решение да смъкна перуката, с която не се беше разделял от 14-годишна възраст, информира Z-Rock Bulgaria.

Търнър страда от заболяването  " плешивост “ (спомнете си дамата на Уил Смит и последната оскарова церемония), с което е бил диагностициран когато е бил едвам на 3 години. 

Миналия месец именитият вокалист на Rainbow и Deep Purple, който е идвал доста пъти в България, стана на 71 години и реши, че е пристигнало времето да опише на света за своето заболяване.

На 25 август излезе серия от страхотни негови фотоси, на които той е с безусловно гола глава. Те бяха част от промоцията на упования му нов солов албум  “Belly Of The Beast "  (Търбухът на звяра). В прес информацията до медиите Търнър изясни, че е почнал да носи перука с цел да се пребори с прочувствените и психически контузии, които е трябвало да претърпи в учебно заведение. 

“Това е по едно и също време благословия и проклинание. Нямам към този момент какво да потвърждавам, мога да нося перука, а мога и да не го върша. Свободен съм да върша това, което желая. Вече съм зрял човек, стартирам и да одъртявам. “, написа той тогава.

По-малко от месец след тези събития Джо Лин Търнър даде напълно прясно изявление, в което описа по какъв начин се усеща сега.

Ето някои от по-важните моменти в него, представени от Blabbermouth.net:

" Чувствам се безусловно свободен. Трябва да дам малко предистория. Това беше една обществена загадка. Никога не съм се опитвал да измамя хората, нито да се укривам и да отхвърлям. Честно да ви кажа – в никакъв случай не съм считал това, че съм плешив, за нещо изключително значимо. Но е реалност, че има злобни, тесногръди и нападателни хора, които постоянно са подготвени да ме вземат на мушка и да се пробват да ме тормозят. Винаги съм си мислел, че те просто ми завиждат. И това приказва повече за тях, в сравнение с за мен. Това не са моите хора. Къде остана музиката? Тя е това, което е значимо! “

Големият музикант изясни, че това е нещо, което е отлагал задоволително:

" Знаех, че това е нещо, което би трябвало да направя, преди да си отида от този свят. Докато записвахме новия албум си споделих – би трябвало да направя нещо. И в последна сметка брачната половинка ми, която е и мой ко-мениджър, невероятна е, ми сподели един ден следното: ‘Дойде моментът, Джон, в този момент би трябвало да го направиш. Когато си изцяло откровен и прям, хората ще те заобичат още повече‘. И по този начин, направих го. Това съм аз, нямам нищо за криене. Хайде да забележим в този момент, иска ми се присмивате ли? О, и апропо – това тук е новият ми албум! “

Впоследствие Джо Лин Търнър получи поддръжка от целия свят – както от доста свои сътрудници музиканти, по този начин и от дългогодишните му почитатели. Той записа и особено видео, в което благодари за невероятната поддръжка, която е получил.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР