Една от големите звезди на култовия сериал Бар Наздраве“ Кърсти

...
Една от големите звезди на култовия сериал Бар Наздраве“ Кърсти
Коментари Харесай

Скоротечен рак погуби Кърсти Али от „Бар Наздраве“


Една от огромните звезди на паметния сериал „ Бар Наздраве “ Кърсти Али, бе погубена от скоропостижен рак.

 

Актрисата издъхна на 71-годишна възраст. Тя изгубила борбата с подлия рак на дебелото черво, с който била диагностицирана неотдавна. Когато туморът бил открит, към този момент било прекомерно късно, защото пуснал разсейки из цялото тяло.

 

Първите признаци на заболяването се показали преди към година. Отначало страдала по едно и също време от запек и диария, а през лятото на тази година изхожданията й били съпроводени с кръв. Тя потърсила лекарска помощ, само че към този момент било прекомерно късно.

 

Още от младежките си години Кърсти имала проблеми с червата. От стрес по загубата на майка й в автомобилна злополука, получила колит и гастрит в остра форма. При същия този случай татко й пък потърпевш съществено.

 

Звездата на Кърсти Али изгрява когато през 1987 година получава основна роля в шестия сезон на „ Бар Наздраве “. Тя играе до финала на хитовия ситком през 1993 година, след което получава предложения и за високобюджетни продукции като „ Виж кой приказва “ и риалити предаванията „ Денсинг старс “, „ Маскираният артист “ и други

 

През годините актрисата натрупва положение в размер на 40 млн. $ като 5 от тях подарява на скандалната Сциентоложка черква, на която е ревнив почитател. Запознати с достиженията й напомнят, че тя е лауреат на премиите „ Еми “ и „ Златен глобус “. От 1995 година има и звезда на Алеята на славата.

Източник: Уикенд



Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР