Една от големите звезди на кеча Джон Сина е безотговорен,

...
Една от големите звезди на кеча Джон Сина е безотговорен,
Коментари Харесай

Ники Бела са оплака: Джон Сина чука и бяга /снимки/

Една от огромните звезди на кеча Джон Сина е безконтролен, търси секс, а след това бяга и не желае да поеме отговорност. Откровението направи някогашната му колежка и избраница Ники Бела пред американското издание "Ю Ес Уикли ".
36-годишната Ники се загаджи с Джон, който с изключение на в кеча към този момент се бе прочул и в киното, през 2012 година Връзката им продължи пет години и всичко изглеждаше розово, защото по време на шампионата "Кечмания " 33 годишният Сина изиска ръката на обичаната си, а тя сподели прочувствено "Да! ". Днес излиза наяве, че зад лъскавата фасада не всичко е било цветя и рози.
Поводът за изявлението с родената в Сан Диего, Калифорния, Бела е идното излизане на книжния пазар на втората й книга. Първата, наречена "Несравнимо ", я изведе на по-високо равнище в средите на известните персони в Съединени американски щати и англоезичния свят. Ники към този момент е чест посетител на всемирски събития и клюкарските рубрики й отделят уместно внимание.
"Когато още бяхме гаджета, всичко беше доста хубаво ", споделя кечистката.
"Джон даже говореше за деца. Но аз не бях подготвена за тази стъпка, желаех да се развъртвам още в спорта. Годежа не промени живота ни кой знае какъв брой, само че с времето към този момент и аз взех да се възнамерявам да му родя деца. Но в един миг осъзнах, че Джон в действителност се опасява и е безконтролен. Виждахме се най-много около участията си в шампионати, само че по-късно трябваше да отпътуваме всеки в друга посока за свои задължения. Но в случай че бях забременяла, то Джон трябваше да е до мен през множеството време, а той не го искаше. Виждахме се за по два-три дни и след това бързаше да си тръгне. Затова се разделихме за известно време, да помислим какво в действителност желаеме. Когато се събрахме още веднъж, той говореше за деца, само че е и за това по какъв начин ще живеем дружно и дружно ще се грижим за тях. Останах с усещане, че той желае да си продължи свободния живот, а аз да седнал съм у дома с децата. Реших, че е най-добре да скапва годежа и да го оставя на мимолетни връзки ", добави тя.
През предходната година хубавицата се срещна с руснака Артьом Чигвинцев около общото им присъединяване в шоуто "Да танцуваш със звезди " и понастоящем са сгодени.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР