Една от големите звезди на Барселона - Неймар, даде знак,

...
Една от големите звезди на Барселона - Неймар, даде знак,
Коментари Харесай

Неймар даде знак, че остава в "Барселона"

Една от огромните звезди на " Барселона " - Неймар, даде знак, че ще остане в клуба. Бразилецът съобщи, че е благополучен на " Камп ноу " и гледа към новия сезон.

Името му се оказа в центъра на водещите информации в медиите в родината му, както и във Франция и Испания, откакто беше обвързван с трансфер в ПСЖ. Според изказванията парижани били подготвени да платят историческите 222 млн. евро, колкото е клаузата за откупуването му.

Бразилски уебсайт заяви във вторник, че Неймар даже е приел предлагането на французите. Той харесал концепциите на клуба за развиване, а също така му била обещана заплата, която с бонусите може да доближи 40 млн. евро.

По-късно бразилското издание на goal.com разгласява фрагмент от изявление с Неймар, в което той приказва, че се усеща добре в " Барселона ". Въпросите били заложени предходната седмица, а бразилецът дал отговор по мейл на 18 юли.

" Това беше най-хубавият ми сезон (2016-17) в " Барселона ". Много добре привикнах с града, с клуба, благополучен съм и това се отразява на представянето ми като състезател. Това беше сезонът, в който се усещах най-пълноценно на терена и въпреки да не спечелихме купите, които заслужавахме, изживях незабравими моменти ", споделя Неймар.

По думите му в този момент е време за работа в подготовката за идващия сезон, тъй че той да бъде още по-добър в самостоятелен и екипен проект.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР