Една от големите бетинг компании в света - британската William

...
Една от големите бетинг компании в света - британската William
Коментари Харесай

Бетинг лидер с бизнес в България ще има нов собственик след сделка за $2,9 милиарда

Една от огромните бетинг компании в света - английската William Hill, която оперира и в България, ще има нов притежател.

Ръководството на групата, за която работят 16 000 души в международен мащаб, е дало зелена светлина тя да бъде добита от американската Caesars Entertainment против 2,9 милиарда $. Това излиза наяве от обява на Reuters.

" Бордът на William Hill има вяра, че това е най-хубавата опия за компанията, която идва на атрактивна за акционерите цена ", показва ръководителят на сдружението Роджър Девлин.

Компанията за залагания е основана през 1964 година и е основана в Лондон. Основната ѝ активност е обвързвана със спортни залагания, онлайн залагания и така нататък

В България компанията оперира от 2009 година под сдружението " ДабълютЕйчДжи Сървисиз (България) Лимитид " ЕООД. В страната компанията има офис в София, в който работят към 250 души.

Caesars Entertainment е американски оператор на
казина и хотели. Тя ръководи над 50 парцела и голф стадиони под разнообразни марки. През 2020 година беше добита от Eldorado Resorts. Тя има 65 000 чиновници в световен мащаб.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР