Една от дрехите, които е истински синоним на лятото, без

...
Една от дрехите, които е истински синоним на лятото, без
Коментари Харесай

3 начина да носим панталонките от деним преди края на лятото

Една от облеклата, които е същински синоним на лятото, без подозрение са късите панталонки от деним.

Едновременно най-лесният метод да се оправим с жегата и да изглеждаме добре в града, на плажа или в планината, множеството от нас постоянно протягат ръка към тях, изключително в обстановки от вида “няма какво да облека ”.

Но възползвате ли се оптимално от опцията за повсеместен стайлинг, която този детайл от женския дрешник предлага? Предлагаме ви три стайлинг хрумвания, съвършени за най-отпускарския месец в годината. Независимо дали сте се запътили към близкото кафе през уикенда, към плажа или към бара, по-долу ще откриете своето ентусиазъм за комбиниране на панталонките и сме уверени, че няма да желаете да ги свалите най-малко доникъде на септември!

Beach Ready

 jeans august (1)

Забравете за пъстрото парео и направете плажния си жанр една концепция по-специален с модерните това лято плетива. Чехлите в бяло или металик също са прелестен избор, също толкоз комфортен като класическите, само че тривиални джапанки.

Weekend Mood

 jeans august (2)

Без подозрение няма нищо по-класическо от комбинацията деним и бял тишърт, изключително през почивните дни. Съчетайте ги с комфортни кецове и прибавете цвят посредством аксеоари: колан, ярка чанта, солидно украшение.

Boho Queen

 jeans august (3)

 

Добавете изтънчен топ с паднали плещи и етно претекст, ретро очила, еспадрили на платформа и няколко деликатни бижута, с цел да получите женствена визия, идеална за града.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР