Една от бързо развиващите се транспортно-логистични компании „Дискордиа“ съобщи, че

...
Една от бързо развиващите се транспортно-логистични компании „Дискордиа“ съобщи, че
Коментари Харесай

Дискордиа извърши над 1500 международни курса за последните 10 дни

Една от бързо разрастващите се транспортно-логистични компании „ Дискордиа “ заяви, че камионите ѝ са минали над 2.2 милиона км и са направени над 1500 интернационалните доставки за последните 10 дни.

Въпреки изключителното състояние в цяла Европа с доста ограничавания и комплицирани пропускателни процедури, компанията работи на цялостни обороти и извършва всичките си доставки, измежду които и на артикули от първа нужда.

Към момента „ Дискордиа “ разполага с настояща флотилия от над 700 камиона от последно потомство, всички от които са в употреба.

„ В „ Дискордиа “ осъзнаваме значимостта на транспортните услуги и ще създадем всичко допустимо да запазим темповете си на работа, с цел да могат както клиентите ни, по този начин и потребителите като цяло да разполагат с всички нужни артикули и материали “, споделя изпълнителният шеф и притежател на „ Дискордиа “ Христо Христов.

Той благодари на целия екип и на водачите за техния професионализъм ивисоко възприятие на отговорност в тази изключителна обстановка.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР