Една от банките, опериращи на българския пазар, вече предлага на

...
Една от банките, опериращи на българския пазар, вече предлага на
Коментари Харесай

Банка в България въведе незабавните плащания - от сметка в сметка за 10 сек.

Една от банките, опериращи на българския пазар, към този момент предлага на своите клиенти новаторската услуга за незабавни заплащания в левове.

С нея клиентите на банката ще могат да правят преводи в левове от сметка в сметка на суми до 30 000 лева в границите на 10 секунди, а услугата все още е налична посредством цифровото банкиране. 

Новата услуга скоро ще бъде дейна 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата онлайн, както и в офисите на въпросната банка.

Клиентите ще имат опция да вършат незабавни заплащания на цената на междубанковите преводи през БИСЕРА, а след удостоверение от банката на получателя времето за приемане на превода ще бъде единствено 10 секунди.

Предимствата на незабавните заплащания в левове за клиентите и търговците са многочислени. Чрез тях заплащането на комунални сметки, наем, изпращането на пари до родственик или другар са бързи, лесни и комфортни.

Новата услуга усъвършенства времето за обработка на междубанкови преводи в левове. Услугата е и част от подготовката на България за влизането в еврозоната.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР