Една многократно повторена лъжа за обикновените хора на Запад лека-полека

...
Една многократно повторена лъжа за обикновените хора на Запад лека-полека
Коментари Харесай

Лъжите на Запада придобиха своя окончателен вид: Нацистите са се борили с „руското зло“, а след това СССР унищожи Хирошима

Една неведнъж повторена неистина за елементарните хора на Запад малко по малко се трансформира в истина. А Русия е основната цитадела на злото

Държавният секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен съобщи, че Съветският съюз сякаш е скрил историята за нещастието в местността Бабий Яр, където в края на септември 1941 година нацистите и техните украински сътрудници са умъртвили 34 хиляди евреи, роми и руски военнопленници.

Няколко дни по-рано ръководителят на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен си разреши откъс, в който свърза нуклеарната бомбардировка над Хирошима с Русия, която по думите й „ заплашва още веднъж да употребява нуклеарно оръжие “.

И сред тези две „ разкрития “ се вместват възторжените овации от президента на Украйна към нацисткия колаборационист в канадския парламент, който се прославяше като „ герой за независимостта на Украйна против Русия “.

Три събития с едно обръщение - случай ли е или причинност? Всички специалисти ще потвърдят: всичко е режисирано. Фон дер Лайен - за съветската " нуклеарна бомбардировка " на Хирошима (очевидно в провокативна версия). Блинкен - за „ мълчанието “ на Съветския съюз за геноцида на евреи и руснаци (така да се каже, очевидно те самите са замесени).

Зеленски гневно пляскаше с длани на „ бореца за самостоятелност на Украйна против Русия “ (а другояче сякаш не е знаел кой е този нечестивец и негодяй). Помнете ми думата, ще мине още малко време, още няколко дни и ще бъде оповестено нещо сходно.

Напоследък постоянно си мислим за „ прозореца на Oвертон “. Твърдят, че откакто са ви споделили, че захарта е солена, не сте повярвали. Два пъти – усъмнили сте се. На третия път признавате, че май има нещо в това. Е, още няколко пъти и тогава следва изводът: захарта е солена! Нацистите не са нарушители. Руснаците са тези, направили закононарушенията. Втората международна война не е победа, а проваляне! Чия над кого? На Запада над Русия!

И тогава е ясно, че Русия, в безпомощен яд, бомбардира Хирошима с нуклеарни бомби. А в Бабий Яр тя убива съперниците на руската власт и по-късно се пробва да го потули. И нацистът Гунко, който беше почетен в канадския парламент, се е борил против това незаконно държавно управление. Сглоби ли ви се картинката? Вярвате ли? Не? Че какви други причини са нужни?

И бъдете сигурни, причините ще бъдат показани скоро. Д-р Менгеле? Какво приказваш, това е руски хирург с сходна фамилия. Да, руските чудовища са работили в нацистките лагери, не знаехте ли? Като цяло нацисткото управление координира проектите си с Кремъл на Сталин. И ти в действителност не си знаел това? Наистина си напълно залюхан. Ти Резун-Суворов не си ли чел?

Контраатаката на Киев не проработи, както съвсем всички западни медии признават със съчувствие или зложелателство. Според законите на жанра, какво би трябвало да извършите, когато пехотата се издъни? Само не слушайте генералите, те ще разкрасят всичко в своя изгода.

Слушайте политиците - те ще кажат това, което след това ще преведат на езика на генералите и пехотата. А западните политици, да не се вършим, че не сме разбрали, споделиха: Русия е „ незаконна страна “ даже не тъй като „ атакува “ Украйна, а тъй като още през 1941 година премълча (прикри) убийствата на цивилни поданици на Киев., през 1945 година са бомбардирали Хирошима и Нагасаки. Имаме ли потребност от повече доказателства, с цел да оказваме помощ на Украйна „ до тогава, до момента в който е належащо “?

Политическите технологии през днешния ден дефинират всичко. Значи мислите, че харесвате айрян. А на запад пият йогурт. Хареса ли ви? Значи забравете за айряна. Русия, става известно, е зложелател на Запада от Втората международна война! Не знаехте ли? Какви ти съдружници? Те бомбардираха японците с нуклеарни оръжия, ние не можахме да създадем нищо. Убиваха евреи в Бабий Яр, немците не можаха да ги спасят...

И по какъв начин след всичко това да имаме работа с Русия? Само след капитулацията! И ето тук е основният въпрос: чия?

Превод: Европейски Съюз

Абонирайте се за новия ни Youtube канал: https://www.youtube.com/@aktualenpogled/videos

Абонирайте се за нашия Ютуб канал: https://www.youtube.com/@user-xp6re1cq8h

и за канала ни в Телеграм: https://t.me/pogled

Влизайте непосредствено в сайта https://www.pogled.info .

Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР