Една мечта на деца и възрастни беше сбъдната в село

...
Една мечта на деца и възрастни беше сбъдната в село
Коментари Харесай

Триводици с футболно игрище и пенсионерски клуб

Една фантазия на деца и възрастни беше сбъдната в село Триводици. Всяко обитаемо място в община Стамболийски към този момент разполага с футболно игрище на дребни малки врати, заяви кметът Георги Мараджиев.

С претендента за кмет на Триводици Вальо Тошев и претендента за общински консултант Николай Кънев, дадохме старт на дълго чаканите футболни дуели, продължи Мараджиев, който е претендент за общински кмет за трети следващ мандат.

Веднага по-късно бе открит и новия пенсионерски клуб.

Климатик, нови мебели, кабелна, тв приемник, тоалетна, маси извън за сядане, три беседки, кафемашина, вендинг автомат и жена, която ще се грижи за пенсионерския клуб – с подобен клуб малко обитаеми места могат да се похвалят, споделя Мараджиев.

Никога до в този момент селото не е имало клуб, заради твърдоглавието на локалния кмет Симеон Димитров, връща лентата обратно кметът на Стамболийски.

От няколко дни с краткотрайно изпълняващ длъжността кмет на община Стамболийски Теодора Денева и на Триводици Грета Милчева нещата се трансформират.

Седнал съм измежду хората и си мисля! Колко малко им е трябвало с цел да бъдат щастливи. Усмихват се, черпят се със сладки, питка, плодове и се радват на дребните неща! Защо не по рано? Защото нямат кмет на място! – споделя Мараджиев.

Но на 29, черно-белият филм ще завърши.

С номер  7️⃣ гласувайте с три бюлетини.

За кмет на община – Георги Мараджиев с номер  7️⃣ .

За кмет на село – Валерий Тошев с номер  7️⃣ .

За общински съвет – Никола Кънев с номер  7️⃣ .

Сигурност и непоклатимост с номер  7️⃣ !
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР