Една майка влезе на сесия на Общинския съвет във Варна,

...
Една майка влезе на сесия на Общинския съвет във Варна,
Коментари Харесай

Обиждана ли е майка на дете с увреждане от общински съветник във Варна?

Една майка влезе на сесия на Общинския съвет във Варна, с цел да изиска жилище, което чака от години. Жената твърди, че е била обиждана от общинския консултант от НФСБ Димитър Карбов. Той отхвърли обвиняванията пред bTV.

Калинка Димитрова е записана за общинско жилище от 2011 година Има две деца, едното е с увреждания. Живее чартърен и работи на още две места, с цел да може да се устоя.

Снимка: bTV

Разказа пред bTV, че е схванала за съвета инцидентно и е решила да влезе да попита за какво не й се дава толкоз дълго чаканото обществено жилище.

Тя изясни, че е била прекратена, тъй като не е говорила всъщност.

Обърках се, тъй като на таблото пишеше жилфонд и аз взех решение, че става дума за обществените жилища, едно от които очаквам аз”, описа Калинка.

Тя е била изведена с полиция от постройката, показа, че е чула и подигравателни намеци в собствен адрес от общински съветници:

„ Минавайка около трибуната, един господин - Димитър Карбов - слушам по какъв начин споделя: Ти огледало нямаш ли си у вас да се погледнеш на какво приличаш. Че даже на акцент ми приказваш Виж се и по какъв начин си пристигнала тука облечена, че в случай че те ритна…”, изясни дамата.

Димитър Карбов отхвърли обвиняванията, сподели, че не е изричал сходни неща

Снимка: bTV

„ Единственият случай беше в нарушаването на правилника на Общинския съвет и отстраняването на въпросната госпожа. Как си представяте да обидя някого на общински съвет, още повече това е жена. Даже да е имало някаква засегнатост, която да е прозвучала в ушите на някой, съм подготвен да поднеса своите извинения. Но няма защо. Всеки опит да бъде опетнено името ми, ще го употребявам пред друга институция, тъй като не може да се разрешава някой да клюки и обижда”, разяснява Карбов пред bTV.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР