Една майка вдъхновява родителите в интернет с едно малко писмо,

...
Една майка вдъхновява родителите в интернет с едно малко писмо,
Коментари Харесай

Майка с писмо до 5-годишната си дъщеря: Не прави тези неща

Една майка въодушевява родителите в интернет с едно малко писмо, което е написала на петгодишната си щерка.

"Не се извинявай, когато някой различен се "блъсне " в теб ", написа в писмото, което е оповестено във "Фейсбук " от Тони Хамер, блогърка от Портланд.

В ГАЛЕРИЯТА ВИЖТЕ 7 НЕЩА, НА КОИТО ВСЕКИ БАЩА ТРЯБВА ДА НАУЧИ МОМЧЕТО СИ

"Не казвай "Съжалявам, че съм ти в тежест ", тъй като ти не си тежест. Ти си човек с мисли, усеща, които заслужават почитание. Не си измисляй аргументи, с цел да не излизаш с един мъж, в случай че не го харесваш. Не дължиш на никого пояснение ".

В писмото са изброени разнообразни неща, които майката поучава щерка си да не прави, само че вместо да бъде ограничаваща, задачата на писмото е да даде опция на момичето да разбере, че не би трябвало да се усеща отговорно след време за дефинира решения и действия.

Вижте дъщерите на едни от най-известните дами в света (СНИМКИ)

"Искам да отгледам щерка, която е толкоз уверена, колкото и общителна, която се бори за тези, които не могат да се борят за себе си, която не се опасява да приказва, да работи интензивно, с цел да направи света по-добро място ", споделя Тони за Boredpanda.

Тони желае щерка й да бъде човек, който обича и уважава справедливостта в човешките взаимоотношения.

Някой, който може да "създава смяна ".

Дъщери обличат абитуриентските рокли на майките си

Майката е решила да напише писмото, тъй като щерка й започвала детска градина тази година и не желала тя да има същите преживявания, които тя самата е имала, когато е била в учебно заведение.

"Бях унизена доста като дете и ненавиждам концепцията тя да мине през това, което аз изживях. Знам, че е още доста рано за сходни писма, тъй като има още време преди различен човек да я нарани, да я накара да се почувства "по-малко ", само че аз желая тя да се изправи против света с по-голяма убеденост, в сравнение с аз ", споделя още тя.

За няколко дни писмото е събрало над 5 хиляди лайкове и над 4 хиляди споделяния в обществената мрежа.

Прекрасните девойки в фамилията на Скалата

В него написа още:

"Не мисли с какво се храниш, когато си измежду хора, в случай че си гладна просто се храни. Ако искаш хапни пица, а не салата, тъй като другите към теб избират това. Не си пускай дълга косата, с цел да се харесаш на други хора. Не носи рокли, в случай че не искаш. Не си спри у дома, в случай че нямаш с кого да излезеш. Можеш и сама да се разхождаш. Изживявай неща за себе си. Не крий сълзите си, тъй като те значат, че ти имаш усеща. Те не са уязвимост. Човешко е. Не казвай "Да ", с цел да бъдеш общителна. Кажи "Не ", тъй като имаш друго мнение ".


Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР