Една майка се чувства като резервна част в собственото си

...
Една майка се чувства като резервна част в собственото си
Коментари Харесай

`Дъщеря ми обича нашата икономка повече от мен - това ме постави в неудобна ситуация`

Една майка се усеща като аварийна част в личното си семейство, откакто взема решение да наеме икономка, с цел да помогне с почистването.

Родителката, която си остава у дома, споделя, че единствената домакинска работа, която сама прави, е да готви вечеря, с цел да може да прекарва качествено време с двегодишната си щерка. Те вървят на разнообразни дати за игра, като да вземем за пример в парка, на центрове за игра, разходки с велосипед и музеи, до момента в който брачният партньор й работи на цялостен работен ден.

Домашната помощница гледа бебето единствено когато майката има обзор при доктор или когато би трябвало да се оправя други значими задания. Изглежда обаче детето е почнало да демонстрира кой е обичаният му гледач.

В Mumsnet анонимната жена споделя, че усеща, че щерка й „ обича “ икономката повече от нея и не знае какво да прави в неуместната обстановка. „ Ако икономката е у дома, когато ние сме, тя ще избра да си играе с нея вместо с мен и интензивно да ми споделя „ махни се мамо “, в случай че вляза в стаята, в която си играят “, с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР