Една кулинарка удиви последователите си, след като разкри как сервира

...
Една кулинарка удиви последователите си, след като разкри как сервира
Коментари Харесай

Хитрият трик за поширане на яйца без тенджера или вряща вода работи като чар

Една кулинарка удиви почитателите си, откакто разкри по какъв начин сервира кръг от красиво поширани яйца за по-малко от една минута, без да се постанова да протяга ръка към тенджерата.

Според инфлуенсъра и дизайнера на бижута Дейна Гордън, нейната майка е разкрила „ съвършената “ формула за вкусни яйца от последващо равнище със златни жълтъци и рецептата не може да бъде по-лесна за осъществяване сами. Във видеоклип, споделен посредством TikTok, може да се види по какъв начин майката на Дейна разрушава паница с поширани яйца единствено за няколко секунди, без даже капка вряща вода. Разбира се, че този способ в този момент е нейният „ обичан хак, който е научила в TikTok “, и в този момент тя е изцяло „ захласната “ от него.

В клипа, споделен посредством потребителското име на Дана в TikTok @danarebeccadesigns, може да се види по какъв начин майката на Дана счупва яйце в дребна купа от пирекс, преди да добави вода, едвам покрие жълтъка. След това тя сложи купата в микровълновата за 44 секунди.

Изваждайки купата от микровълновата и деликатно подвига...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР