Една къща се продава на изгодна цена от £30 000,

...
Една къща се продава на изгодна цена от £30 000,
Коментари Харесай

Къща излиза на пазара на изгодна цена от £30 000 – но има нещо като уловка

Една къща се продава на преференциална цена от £30 000, само че купувачите ще бъдат шокирани да открият голяма дупка в стена и друга на тавана на спалнята.

Двустайният терасовиден дом в Барнзли, Южен Йоркшир, се продава на търг, само че идва с няколко казуса, както и дупката в стената и отчасти вдлъбнатия таван, той към този момент не има подови настилки. Има огромна баня, само че тя е цялостна с пръст. Има и всякакви отпадъци, разпръснати из цялата къща, тъй че новият притежател съвсем несъмнено ще би трябвало да влага в контейнер.

Описанието гласи: „ По-голям от предстоящото, дом с 2 спални с тераса, нуждаещ се от ремонт на всички места. На приземния етаж има хол, столова, кухня и достъп до мазето. Горе на първия етаж има просторна двойна спалня и огромна фамилна баня.

„ Нагоре по идващото стълбище е таванската спалня с огромни размери. В задната част на парцела има дребна затворена градина, налична през кухнята. На околните странични улици има паркинг на улицата. Разположен в Къдуърт, този парцел се радва на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР