Една жена ти казва, че е влюбена в теб, а

...
Една жена ти казва, че е влюбена в теб, а
Коментари Харесай

"Много мило": Виктор Стоянов и култовата му фраза, която стана меме

Една жена ти споделя, че е влюбена в теб, а ти ѝ отговаряш с " доста благо ". Друга си смъква бельото, с цел да ти възбуди интереса, а ти отново отговаряш с " доста благо ". И по този начин... роди се нова риалити звезда, а името е едно - Виктор Стоянов. Човекът и добре да си живее, се трансформира в меме и никой не може да спре това.

Виж още: Съсипаха я тая страна! И Зори Джи мисли да мигрира, желае да живее отвън България

То единствено с мускули и мек звук не става, би трябвало и нещо забавно, с цел да станеш меме. Виктор Стоянов не е блеснал с глупави изцепки, само че пък очевидно обича да споделя " доста мисло " и " доста сладко ". Признаваме, че тези думи ни звучат супер криндж, излизайки от устата на подобен мъж, само че... ние на всичко към този момент сме се нагледали и наслушили. Ето и някои от най-готините мемета в нета, отдадени на " благото " Виктор Стоянов:

Габи си е онлайн сензация от дълго време, само че не се беше изявявала напоследък. " Ергенът " обаче съживи кариерата ѝ, а меметата с нея са невероятни:

Виж още: " Нахална, изкуствена и хитра ": Потребители осъдиха последната изцепка на Гери Стаменова

 Фейсбук

Всички в нета поддържат свенливата Елвира, която разкри пред България, че е още девствена. Ергенът обаче не наподобява да е запретнал ръкави, с цел да се бори за нея, само че пък му стана благо, откакто тя му разкри тайната си.

Виж още: Сваляла ли си е гащичките и пред Коцето? Бонбонова проговори за раздялата му с Райна

 Instagram

Всички му скочиха на Виктор, когато изгони Зори Джи. Тя пък съобщи, че двамата имат много друга ценностна система и очевидно избира различен вид дами. Няма нищо, тъй като Зори е прелестна, а меметата с нея са в обилие.

 Instagram
 Instagram

В TikTok също не пропущат да се пошегуват с Виктор и любичите му думи:

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР