Една жена сподели невероятно тъжна, но важна история в социалните

...
Една жена сподели невероятно тъжна, но важна история в социалните
Коментари Харесай

Предупреждението на жената, след като племенник с „душа на гледач“ умира в пожар, причинен от „спонтанно запалване“

Една жена показа необикновено тъжна, само че значима история в обществените медии, предупреждавайки за рядкото събитие, при което градинският мулч се възпламенява непринудено и провокира гибелен пожар.

Най-често направени от материали като дървесна кора, дървени стърготини, борова плява, мъх, окосена трева, вестници, оборски тор, компост или даже каучук, мебелен плавник, наименуван RevivedByVashti в TikTok, разкри своята опустошителна среща. В поредност от видеоклипове, гледани над пет милиона пъти, тя преразказва тъжното прекарване на личното си семейство, когато нейният племенник Кълън почина в пожар, когато мулчът извън в градината се възпламени и бързо се популяризира към къщата.

Тя сподели: „ Това са сестра ми и племенниците ми и това е нашата действителност “, както тя показа друга преживелица. „ Въпреки че този пожар не е почнал от оцветяване на парцали, той е доста сходен “, изяснява тя, описвайки по какъв начин огънят е почнал в мулча, преди да се популяризира към предната веранда, където се е...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР