Една жена се чувства напълно измамена, след като е била

...
Една жена се чувства напълно измамена, след като е била
Коментари Харесай

Жена намира „дома на мечтите“ във Facebook, но сега е със стотици без джоб и обратно живее с родители

Една жена се усеща изцяло излъгана, откакто е била измамина със стотици паунда от „ подправен наемодател “, който й предложи фиктивен дом.

28-годишната Ашли Конър от Грейсби, Мърсисайд, беше разчувствана от вероятността да се реалокира в парцела, на който инцидентно попадна във Фейсбук. Но вълнението й се трансформира в смут, когато откри, че хипотетичният й нов дом в Уест Кърби не е нищо друго с изключение на жестока машинация от „ подправен наемодател “, който я измами с £850.

Сега, 28-годишният -old се озовава още веднъж с родителите си и брат си или сестра си в тяхното бунгало с две спални, борейки се с спомагателния стрес, който тази машинация е предизвикала на нейното психическо благоденствие. В търсене на място, което да назова свое, Ашли прекара безчет часове във Фейсбук, преди да попадне на обявата, оповестена от по този начин наречения хазяин. Обявеният парцел изглеждаше съвършен, отговаряше на нейните финансови благоприятни условия и изглеждаше като домът, който постоянно е желала.

Ашли сподели: „ Разговар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР