Една жена разказа как разкриването на семейна тайна е имало

...
Една жена разказа как разкриването на семейна тайна е имало
Коментари Харесай

„Родителите ми не спираха да лъжат през целия ми живот – но ДНК винаги казва истината“

Една жена описа по какъв начин разкриването на фамилна загадка е имало големи последствия за цялото семейство – и й е мъчно да се оправи. Тя показа по какъв начин едвам когато родителите им се разведоха преди четири години, тя и сестра й започнаха да се усъмняват, че татко им не е биологичният татко на по-малкия им брат, само че това беше злокобна история, която лиши време на сестрите да се разкрият.

Тя сподели: „ Когато се разведоха, майка ми се държеше изцяло бясно, пробвайки се да накара нас и децата ни да изоставим татко си и да изберем да имаме връзка единствено с нея. “ Тя продължи: „ Баща ни сподели няколко загадъчни неща от отчаяние, които демонстрираха, че има огромни секрети и че се усеща блокиран, като я гледа по какъв начин се пробва да ни изолира и не може да ни каже истината за това коя в действителност е тя като човек. ”

Случайно обаче другарка от детството на майка им роди първото си внуче и с всички поканени, както и двете й възрастни деца на 50 години, те разкриха, че незабавно щом са видели едно от нейните деца, „ Д...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР