Една жена разказа как е била принудена да се държи

...
Една жена разказа как е била принудена да се държи
Коментари Харесай

Мъж държа приятелката с в плен! Принуждаваше я да се държи като куче и да яде миглите си, а накрая..

Една жена описа по какъв начин е била принудена да се държи като куче, до момента в който е държана в плен от своя някогашен другар, преди да я принуди да яде веждите и миглите си, и да й отреже косата с нож.

``
реклама

Даниел Додс плачеше, до момента в който преживяваше „ мъчителното “ нахлуване, което твърди, че Гари МакНийл е направил по отношение на нея, написа dailymail.co.uk.

Мис Додс сподели, че е оставена покрита със синини и с засегната джука, когато МакНийл я е нападнал вкъщи й в Линууд, Ренфрушир.

И тя считала, че ще почине по време на нападението, и приела обстоятелството, че ще бъде убита. Но откакто насилникът й задремал, дамата съумяла да избяга от къщата си.

По време на процеса в съда мис Додс е разкрила: „ Той извади миглите ми. Искаше да ги изям. Той също извади част от веждите ми. Той ме прегърна през гърба и ме избута в дивана. Имаше доста продължителна експанзия, преди да стигне до мъчителните неща, с цел да бъда почтена. Той държеше ръце на гърлото ми и го запуши с одеяло, с цел да спра да вдишвам и аз се задавих. Всичко това се случи на дивана, преди да изтръгне миглите ми. Той седна върху мен и се опитваше да ги постави в устата ми. Опитах се да затворя устата си колкото се може по-дълго. Мисля, че ги преглътнах. ”

Мис Додс сподели, че офанзивата траяла и се преместила от спалнята към кухнята, където МакНийл употребявал нож върху нея.



Тя изясни: „ Той ме попита дали бих желал прическа. Познавам Гари, знаех, че няма смисъл да споделям „ не “ - това се случваше. Той ме сграбчи за косата, натисна ме на колене и ме закара в кухнята като куче и ме накара да джавкам. Бях на колене и той дърпаше косата ми. ”

„ Попита ме къде държа ножиците и споделих, че нямам такива.  Той сподели: „ Добре, тогава ще употребявам кухненски нож “. Той ме сграбчи за косата и я отряза. После ме попита дали е „ добър коафьор “, тъй като майка му е фризьорка. Казах „ не “ и той сподели: „ Имам потребност от някаква процедура, тогава дано да продължим! “. Той още веднъж отряза косата ми и тя падна на пода. Нямаше смисъл да се удрям с него, мислех, че ще ме убие. Мислех, че сутринта ще ме намерят мъртва, тъй че си помислих: „ Знам какво е, дано просто да да свършим това. ”, добави мис Додс.



Жената разкри, че по време на нападението тя съумяла да излезе от предната врата и да излезе от вътрешната входна врата, само че се блъснала в верандата.

Гари я настигнал, хванал я на верандата, върнал я назад в стаята и почнал да я удря по главата.

„ Той седеше върху мен, задаваше ми въпроси и за всеки отговор, който не харесваше, ме удряше в лицето. Това продължи към 30 до 45 минути. В последна сметка ме остави да отида до тоалетната. По-късно си легна и заспа, а аз го убедих, до момента в който той заспиваше, да ми върне телефона. ”, сподели още мис Додс.

Последната избягала от къщата си, като запалила колата с аварийния си ключ. Изпратила известие на другар, преди да напусне парцела си и се обади в полицията.

Мис Додс се е върнала вкъщи си, когато полицията удостоверила, че е арестувала МакНийл за хипотетичната офанзива.

32-годишният МакНийл от Глазгоу твърди, че е почтен във връзка с хипотетичното нахлуване от ноември 2018 година, а процесът пред шерифа Колин Петтигрю би трябвало да продължи по-късно този месец.

Превод: „ Петел ” 

 

 

 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР