Една жена отпразнува създаването на историята, като стана първият модел

...
Една жена отпразнува създаването на историята, като стана първият модел
Коментари Харесай

Victoria's Secret нае модел със синдрома на Даун

Една жена отпразнува основаването на историята, като стана първият модел със синдрома на Даун, който театралничи за Victoria’s Secret.

София Жирау, 25-годишна пуерториканска манекенка и активистка, гордо разгласи пред почитателите си, че взе участие в новата акция на американската марка за долни дрехи Love Cloud, която популяризира сбирката от всекидневно долни дрехи.

Кариерата на София набира скорост, откогато тя направи своя дебют на стилния подиум на Седмицата на модата в Ню Йорк през февруари 2020 година Оттогава притегля вниманието на стилната промишленост.

Victoria’s Secret започва поредност от начинания през последните няколко години, с цел да се опита да си върне доверието на фона на намаляващите продажби и предходните обвинявания за полови закононарушения и тормоз над моделките.

Последните ходове на компанията включват първия й сутиен за дами, претърпели мастектомия, разнообразни цветове долни дрехи за разнообразни тонове на кожата, както и наемане на транссексуалната моделка Валентина Сампайо. Тя бе наета след рецензии, че в компанията липсва многообразие.

Victoria’s Secret пусна сбирката си Love Cloud в понеделник. Идеята на сбирката е да показа комфортно всекидневно долни дрехи.

Освен модел със синдрома на Даун, в компанията работят и plus size модели на долни дрехи.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР