Edna жена отива в магазинче за био козметика с идеалната

...
Edna жена отива в магазинче за био козметика с идеалната
Коментари Харесай

По-естествено от това няма: лист алое вместо крем за лице

Edna жена отива в магазинче за био козметика с идеалната цел да си купи крем с алое за облекчване на някои дребни, само че досадни кожни проблемчета.

Вместо с крем, излизае оттова с висок половин метър лист алое. Истински, дебеличък, леко остър по краищата, безусловно пресен.

Чувства се необичайно, тъй като листото не е като бурканче крем. Не знае какво ще го прави, само че след къса информация в интернет схваща, че в действителност се е сдобила с най-хубавото нещо за кожата си.

 алое Pexels

Истински лист алое коства сред 7 и 10 лева, взависимост от тежестта.

Държи се на хладно, най-добре в ледник, като долната част, от която ще режете, е хубаво да е затворена в хартиена торба или запечатана с домакинско фолио, с цел да не изсъхва.

Всяка вечер, откакто добре почистите лицето си с тоалетно мляко и тоник, отрязвате комат от листото, не по-дебело от дребния ви пръст.

Разрязвате самото листо на две по дължина и пред вас се разкрива богатата на субстанции желееобразна сърцевина на алоето.

За нея споделят, че има способността да основава „ втора кожа “. Помага при всевъзможни кожни проблеми – от пъпчици до изгаряния, детския атопичен дерматит също се повлиява добре и сърбежите си отиват.

Нужно е единствено да намажете лицето си с половин листо алое и да оставите да подейства в продължение на 20-ина минути.

После отмивате с топла вода. Ако пък просто премахнете лекото опъващо чувство с лек масаж на лицето, можете да останете с алоето чак до сутринта.

 алое Pexels

Тогава ще усетите кожата си мека и хидратирана като след най-хубавата маска. Не е инцидентно, гелът от алое въпреки всичко съдържа 99% вода.

Лист от алое можете да употребявате и за налагане върху изгорени от слънцето плещи или при изгаряне в кухнята.

При ежедневна приложимост в продължение на две седмици ще видите, че и пигментните петна по лицето ви са намалели.

Ако желаете да разберете повече за хубавите свойства на алоето, кликнете тук >>>
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР