Една жена направи изключително твърдение, че се е сблъскала с

...
Една жена направи изключително твърдение, че се е сблъскала с
Коментари Харесай

`Извънземни взеха яйцата ми, след като ме пренесоха на техния кораб - те казаха, че са от друго измерение`

Една жена направи извънредно изказване, че се е сблъскала с извънземни от " друго измерение ", направи пътешестване с техния галактически транспортен съд, и й бяха взети яйцеклетки. Твърди се, че Шери Уайлд, създател, е прекарала по-голямата част от живота си в връзка с извънземни.

В диалог от 2015 година, който неотдавна се появи още веднъж в YouTube, тя разказа в детайли първата си среща с четири извънземни същества, когато колата й се повреди посред път. Тя твърди, че транспортното й средство е спряло тъкмо там, където са стояли съществата, и идващото нещо, което усеща, е, че са минали два часа и тя е в къщата на своя другар. Решена да разкрие какво се е случило, тя потърси помощта на хипнотизатор две десетилетия по-късно и спомените, които изрови, я оставиха зашеметена на 17-годишна възраст.

Тя си спомня: „ Когато колата спря на краката му, погледнах през предното стъкло и очите ми продължиха да трансформират това, което виждах, тъй като той не беше човек и мозъкът ми не можеше да одобри това. То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР