Една жена може да харесва мъжа заради много качества –

...
Една жена може да харесва мъжа заради много качества –
Коментари Харесай

Супер тест! Вижте дали сте с него само заради секса

Една жена може да харесва мъжа поради доста качества – възприятието за комизъм, характера, отношението, неговите занимания, фантазии. Или тъй като е добър в леглото, изключително поради това. Как се схваща дали сте с някого единствено поради прекарванията в леглото? Според експертите има знаци, които демонстрират точно това, ето кои са те:

1. По-голямата част от времето дружно прекарвате в леглото

В края на краищата, сексът с този човек е най-хубавият, който сте имали в миналото. И когато си уреждате нова среща не се интересувате в кой ресторант ще отидете, а къде ще приключи вечерта – у тях или у вас. Срещи, хубаво вино, разходка в парка – всичко това ви интересува малко, тъй като сексът е главният мотиватор във вашата връзка.

2. Не се интересувате от това по какъв начин минава деня му

Не ви е забавно по какъв начин е минал денят му, какво се е случило в работата му, даже дали е спал добре. Вълната от любознание, която един сътрудник изпитва към другия в една връзка, се изяснява с производството на хормона окситоцин, който е виновен за любовта. Затова, когато сътрудниците не живеят дружно, се пробват да схванат какво се случва с обичания, търсят диалог. Ако това не се случва, може би в действителност е единствено секс.

3. Не се пробвате да извършите връзката си публична

Не казвате на приятелите си за него, не бързате да го визиите на родителите си. Защото някъде надълбоко в себе си знаете, че в тази връзка не ви държи нищо друго с изключение на секс. Това е много значим и алегоричен знак, тъй като влюбеният човек нормално не се крие, а в противен случай – среща колегата с близкия си кръг. Ако не го вършиме, това може да е знак, че надълбоко в себе си не приемате връзката за сериозна.

4. Имате несъгласия по някои съществени въпроси, само че за вас това не е от голяма важност

Един от ключовете за добра връзка е сходството сред сътрудниците по значими въпроси. Например, във връзка с децата или вероятността за развиване на кариерата. Но в тази ситуация с този човек те не ви безпокоят, даже в случай че вашите позиции се разграничават диаметрално.

5. Той не наподобява на мечтания сътрудник

Всеки си има визия какъв би трябвало да бъде идеалният сътрудник. Може даже да има цялостен лист от критерии, по които да го избирате. И тогава се случва – имате връзки с човек, който не се вписва въобще в тази рамка, само че интимната връзка сред вас към този момент е почнала. И не желаете да завършва. Ако сте наясно, че това не е подобаващият сътрудник за вас, не е наложително неотложно да прекъснете срещите.

6. Връзката не е преди всичко сега

Има моменти в живота, когато връзката не стои преди всичко във вашия живот. По-важна е кариерата или реализирането на някоя ваша фантазия и не сте подготвени да влагате старания за създаване на хармонични връзки. Затова не ги изграждайте, а просто се наслаждавайте на момента. В същото време, сътрудникът, в противен случай, може да бъде много сериозен към вас. В този случай е доста значимо да се изяснят желанията на всеки един от вас. Нека той разбере, че на този стадий се интересувате от взаимоотношения, в които можете просто да се наслаждавате един на различен. Ако той е удовлетворен от този тип взаимоотношение, можете да продължите, до момента в който и двамата се чувствате удобно в подобен съюз. Ако той мощно се опълчва или възприема неблагоприятно позицията ви, по-добре е да мислите за преустановяване на връзката, тъй че да не навредите на колегата прочувствено.

В каквато и обстановка да се намирате, специалистите поучават да бъдем почтени с колегата си и да не разрешаваме да се основават подправени очаквания. Ако в действителност ви е комфортно да живеете по концепцията „ Заедно за секс “, тогава би трябвало да информирате половинката си. Иначе вероятността от засегнати усеща и засегнатост е огромна.

обстоятелства.бг

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР