Една жена, която отделя от залъка си за бездомните животни,

...
Една жена, която отделя от залъка си за бездомните животни,
Коментари Харесай

Тази жена, която не изоставя безпризорните, възхити Мрежата СНИМКА

Една жена, която отделя от залъка си за бездомните животни, завоюва възхищението на Мрежата. Дамата живее в Казанлък и се пробва да направи живота на котките по улиците по-поносим. Не се плаши нито от лятната горещина, нито от студа, а всекидневно оказва помощ за оцеляването на писаните, като им оказва помощ с храна.

Нейната история споделя Стефка Б. във Фейсбук, разказвайка по какъв начин дамата преди чистила входове, с цел да събере нужната милостиня, само че след това почнала да отделя от личната си пенсия за това дело.

Добрината, с която се пробва да помогне, обаче не среща схващане от всички в Казанлък.

" Непрекъснато е жестоко обиждана, заплашвана от " добросъвестни "   жители, само че тя продължава, тъй като положителното в нея и дава сили. ", привършва кратичкия си роман за безмълвната доброта Стефка Б.

Действията на дамата са приветствани от хората, а този път даже тези, които са несъгласни с храненето на уличните животни, пестят рецензиите си. Появяват се и казанлъчани,  които допълват историята на своята съгражданка.

" Тази жена ми е съседка и не се нуждае от настаняване в дом. Има си гарсониера и деца, които не са я изоставили, а и ние непрекъснато я наглеждаме. Тя обича животните и по собствен избор се грижи за тях. Дори мисля, че това я държи жива и в кондиция. Не я съжалявайте, просто ѝ кажете отлично за това, което дава от себе си, материално и прочувствено! Да е жива и здрава! ", написа Дони А.

Вижте и други от мненията на хората:

" Не познавам тази жена, само че ѝ се удивлявам! По всичко проличава, че е едно извънредно положително създание! Браво! ", написа Росица М.

" Жена със състрадателно сърце. Малко са такива като нея ", заключава Иванка Ф.

" Доброто гради и се помни, в тази ситуация храни, без да търси компенсация за положителното. Респект! ", отбелязва Лили С.

Вижте и обявата на Стефка Б., споделена в една от групите на Казанлък:

" Ето я - в зной и дъжд, в сняг и мраз, всеки ден обикаля с цялостна торбичка с храна за бездомните котки.

Преди миеше входове за малко пари за храната. Сега отделя за това от мизерната си пенсия. Непрекъснато е жестоко обиждана, заплашвана от " добросъвестни "   жители, само че тя продължава, тъй като положителното в нея и дава сили. "

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР