Една жена изрази възмущението си, след като сестра й разкри,

...
Една жена изрази възмущението си, след като сестра й разкри,
Коментари Харесай

„Ротвайлерът на сестра ми ухапа сина й, така че го свалиха – после си взеха друг“

Една жена изрази възмущението си, откакто сестра й разкри, че ще вземе различен домакински любим ротвайлер – единствено три месеца по-късно един ухапа двугодишния й наследник.

Анонимната жена изясни, че сестра й и брачният партньор й - на които тя даде подправените имена Ани и Шон, с цел да отбрани самоличността им - са имали домакински любим ротвайлер на име Макс, преди да имаше деца и макар че самата жена не е почитател на породата кучета, тя призна, че двойката е била „ виновни притежатели на домашни любимци “, които са подсигурили, че Макс „ в никакъв случай не е проявявал никакви нападателни трендове “.

Тя също по този начин удостовери, че Ани и Шон са създали задълбочено изследване по какъв начин вярно да срещнат куче с бебе, когато открият, че са бременни, и когато синът им дойде, цялата тази работа „ наподобява се е отплатила “.

Нещата в фамилията вървяха безпрепятствено в продължение на две години, до момента в който един ден Макс „ щракна “ и ухапа дребното дете по ръката „ изведнъж “. Младото момче се нуждаеше от няколко шева и Ани...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР