Една жена е била убшита, а двама души, единият от

...
Една жена е била убшита, а двама души, единият от
Коментари Харесай

Загинала жена и двама ранени след стрелба в Лондон

Една жена е била убшита, а двама души, единият от които младеж, са били ранени след пукотевица в Източен Лондон, оповестиха от столичната полиция, съобщи ДПА.

Трима души са били открити с огнестрелни рани, откакто полицията е била извикана към 18:30 ч. във вторник по сигнал за пукотевица в Хакни.

Една 42-годишна жена е умряла на място, а други двама - 20-годишен мъж и 16-годишно момче - са били откарани в болница, където положението им се прави оценка, оповестиха от полицията.

Започнало е следствие за ликвидиране, като досега няма осъществени арести.

Детектив суперинтендант Вики Тънстъл от локалния полицейски екип в Хакни съобщи: " Този фрапантен случай докара до гибелта на млада жена и мислите ми са със фамилията й в този извънредно сложен миг. Мислите ми са също по този начин с двамата души, които са били откарани в болница. Все още сме в начален стадий на следствието и екип от профилирани детективи работи, с цел да откри какво се е случило. Служителите ще останат на мястото на случая през нощта и ще бъдат в региона през идващите дни.

Не недооценявам въздействието, което този случай ще има върху хората в Хакни, и разбирам, че обществото ще желае отговори за случилото се довечера. Ще споделим спомагателна информация в хода на следствието. "
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР