Една жена е била леко ранена при инцидента в метростанция

...
Една жена е била леко ранена при инцидента в метростанция
Коментари Харесай

Обрат: Нямало стрелба в Лондон

Една жена е била леко ранена при случая в метростанция " Оксфорд Съркъс " в центъра на английската столица Лондон през днешния ден, съобщи Ройтерс, като се базира на транспортна полиция.

Няма други потърпевши след известието за случай в метростанцията, която бе затворена. По-рано бе обявено и за пукотевица на близката улица " Оксфорд стрийт ". Полицията предложи на хората да заобикалят оживения търговски регион в центъра на Лондон, където излиза метростанцията, и да намерят леговище в здания, в случай че към този момент са там. Впоследствие тя разгласи, че не са открити никакви следи от обвинен, нито доказателства за пукотевица.

Британската полиция разгласи случая в Лондон за завършил, предадоха Ройтерс и Агенция Франс Прес. " Оксфорд Съркъс " и още една метростанция в центъра на английската столица, " Бонд Стрийт ", бяха още веднъж отворени след случая през днешния ден следобяд, който полицията в началото разгласи за терористичен. Всички влакове стопират обикновено на двете станции, заяви транспортна полиция.

По-рано органите на реда оповестиха, че не са разкрили никакъв обвинен, нито доказателства, че е имало пукотевица, както бе обявено по-рано. Няма съществено потърпевши хора. Една жена, за която по-рано бе обявено, че е била леко ранена, е потърпевша при настъпилата суматоха, когато хората са напускали метростанция " Оксфорд Съркъс ", съобщи Българска телеграфна агенция, цитирайки АП, написа novini.bg.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР