Една жена беше унищожена, след като партньорът, с когото е

...
Една жена беше унищожена, след като партньорът, с когото е
Коментари Харесай

„Съпругът ми призна за афера – но това, което роднината, която избра, ме разби“

Една жена беше унищожена, откакто сътрудникът, с който е била от малко повече от 15 години, призна, че има спекулация с братовчед му.

Мария и Антонио са женени повече от десетилетие и до момента в който самото самопризнание за аферата беше шокиращо за Мария, не това я повлия най-вече. Най-големият удар пристигна, когато Мария разбра, че брачният партньор й й е изневерявал с член на фамилията си.

След аферата братовчедът на Антонио за жалост почина в автомобилна злополука, което накара Антонио да се почувства депресиран и да се държи „ доста по-малко като себе си. " Той знаеше, че е време да се изправи пред жена си и да й каже всичко.

Споделяйки терзанията си в обществените медии, Мария сподели: „ Тази вечер, когато се прибрах от работа, [Антонио] имаше нашите две деца отиде да прекара нощта при майка му и той ни беше направил вечеря ", оповестява Express.co.uk. " След вечеря той ме настани и ми сподели, че би трябвало да се приготвя за това, което ще каже. След това продължи да ми споделя за аферата с...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР