Една история за реакцията на прохождащата душа в катакомбите на

...
Една история за реакцията на прохождащата душа в катакомбите на
Коментари Харесай

Break me е новото видео на Second to None

Една история за реакцията на прохождащата душа в катакомбите на озлобеното ни време. История за отчуждението, депресията, болката и рисковите страсти. Разказ за събуждане и несдържан протест.

Какво ще се случи с героите във видеото разберете сами, като изгледата премиерата на клипа в 00:00 ч на 30 октомври.

Ден преди Хелоуин поръчката за дебютния албум на групата е подпечатан с чукове и кръв по екрана на разрушения ти личен тв приемник.



Second to None са Лора, Теди, Вяра и Мони – четирите рок мацки от Варна, които забиват здрав рок. След поредицата от концерти през лятото из цялата страна и незабравими срещи с почитателите те затвърдиха позициите си на сериозна тайфа и не престават работа по по този начин упования първи албум. В отговор на многочислени запитвания от почитателите девойките дадоха обещание да качат траковете даже и без клипове, с цел да стигнат песните им по-скоро до публиката. За наслада на слушателите хитовата им ария All Alone към този момент прозвуча по Z-rock, а дружно с This is War и по новото BADROCK radio. Около Second to None става все по-интересно и занимателно. Очаквайте рок продължението!
Източник: blife.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР