Една история, свързана с варненския Делфинариум и за върната детска

...
Една история, свързана с варненския Делфинариум и за върната детска
Коментари Харесай

Жест: Делфинариумът във Варна върна усмивката на румънче

Една история, обвързвана с варненския Делфинариум и за върната детска усмивка на осемгодишно момче от Румъния с един дребен жест.

През август 8-годишният Николас бил на първия си лагер в България. В един от дните посетили Делфинариума във Варна. Детето останало доста впечатлено от представлението и си купило плюшено делфинче.

" За жал той загуби сувенира. След като се върна, не съумя да го откри. Аз се пробвах да се свържа с Делфинариума и не бях доста уверена, че те ще ми оказват помощ, тъй като нямаха алтернатива на уеб страницата си за онлайн поръчки ", описа майка му Адрияна Георгеску.

" Получихме имейла и много го приехме драговолно. Много се трогнахме и разчувствахме, че тя търси по какъв начин да върне приятеля на своето детенце ", уточни Соня Стоянова, треньор в Делфинариум Варна.



За да върнат усмивката на Николас, от Делфинариума изпратили специфичен пакет, в който с изключение на делфинчето, поставили шапка и рекламно магнитче за спомен.

" Когато видях известието от куриерската компания, че не дължа нищо, останах доста сюрпризирана. Те можеха да пренебрегват имейла ми, само че бяха толкоз благи и великодушни и ми помогнаха да направя сина си благополучен още веднъж ", сподели Адрияна.

Майката разказала историята в обществените мрежи, а отзвукът бил голям. Днес 8-годишното момче от Букурещ не се разделя с плюшения си другар, наименуван Албастрел.

" Той спи с делфинчето през цялата нощ. Играчката издава и звуци на делфини и от време на време ги чуваме от неговата стая. Искам доста да им благодаря. Това беше невероятна изненада ", добави майката на детето.



Адрияна и Николас занапред вършат проекти следващата година да се върнат във Варна и цялото семейство още веднъж да гледа представлението на делфините.

Репортер: Петър Дойкински
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР