Една и съща фирма, създадена през април със 100 лв.

...
Една и съща фирма, създадена през април със 100 лв.
Коментари Харесай

Фирма със 100 лв. капитал за втори път спира търга за линейките

Една и съща компания, основана през април със 100 лева капитал, за повторно стопира търга за покупката на 400 нови коли за спешна помощ. Това се схваща от известие на Министерството на здравеопазването.
Със свое определение от 14 юни Комисията за защита на конкуренцията остави без почитание направеното искане за прекъсване на публичната поръчка, оповестена от Министерството на здравеопазването.
Осем дни по-късно против определението на Комисията за защита на конкуренцията е подадена частна тъжба от " Вайнман технолоджи " ЕООД до Върховния административен съд. Подадената тъжба препятства възобновяването на поръчката за пазаруване на колите за спешна помощ до произнасянето на Върховния административен съд. Очаква се Върховният административен съд да се произнесе по частната тъжба най-късно доникъде на юли.
Фирмата е същата, която апелира и пред Комисията за защита на конкуренцията през май. В петък здравното министерство разгласи, че възобновява поръчката, само че в този момент тя отново е спряна поради новата тъжба.
Основният предмет на активност е търговия на едро с други машини, едноличен притежател на капитала е Илия Петров Станиславов, а компанията е записана в жилищен блок в кв. " Борово ".
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР